Babagan Kita

  • index-about

Nutrisi lan kesehatan

RC GROUP umume ngasilake pakan, ramuan ramuan kewan lan kesehatan kewan lsp.

Kita minangka perusahaan komprehensif sing nyakup riset, pengembangan, produksi, lan adol.

Kita duwe pabrik dhewe, bisa ngrampungake pesenan kanthi cepet lan jumlahe wis dijamin….

Newsletter

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.
Enquiry Kanggo Pricelist